Pentru cei care adora combinatiile de fructe si carne :)
Taiem muschiul felii rotunde groase 1,5-2 cm, apoi punem intr-o tigaie uleiul la incins si prajim cate un minut pe fiecare parte feliile de carne. Le punem deoparte si in uleiul ramas adaugam vinul alb, dafinul usturoiul si sare. Dupa ce calim usturoiul il scoatem si il aruncam. Lasam vinul sa se evapore, dupa care adaugam mierea, paprika, lingura de brandy, sucul de ananas si inca un parf de sare. Pe feliile de carne presuram un pic de sare. Ananasul il curatam si il taiem felii de 1-1,5 cm, apoi asezam un rand de ananas, unul de carne si tot asa pana se termina carnea. Incepem cu o felie de ananas si terminam tot cu ananas.
Incalzim cuptorul la 200°,punem untul la topit intr-o tava, asezam carnea, turnam sosul pregatit inainte si mai lasam jumate din el pentru mai tarziu. Dupa ce am pus sosul, cu o pensula ungem carnea si ananasul apoi le bagam la cuptor pt 25 de minute. Dupa acest timp scoatem din cuptor si il intoarcem pe partea cealalta, turnam restul de sos si ungem din nou cu unt. Mai lasam 25 de minute dupa care scoatem tava si servim.
1
de preferat cuptorul ventilat
2
tava in care punem carne sa fie inalta cel putin 7-10 cm si sa nu fie mare