Musaca in stil grecesc

de simona72 in Pui, 15 Aug 2015 | 6882 vizualizari

COMENTARII (16)

Ina 1

15.08.2015, 17:29

N-am facut cu sos Bechamel, pana acum, ci doar cu ou. Cred ca e delicioasa!

simona72 1

15.08.2015, 17:36

Ina, multumesc! Am dus si mamei si a declarat bunaciune papica...ea nu face musaca de fel

Catalina L 1

15.08.2015, 17:42

excelenta

Valclaudia 1

15.08.2015, 18:06

sa vin la masa?

Bunica 1

15.08.2015, 18:16

Merită încercat

simona72 1

15.08.2015, 18:36

Clau, te astept!

simona72 1

15.08.2015, 18:36

Multumesc pt aprecieri!

MotanLaOale 1

15.08.2015, 18:45

buna buna

Andra_Constantinescu 1

15.08.2015, 21:39

Buna!

Rocsi 1

15.08.2015, 22:05

Ce bine arata!

Gherca Daniela 1

15.08.2015, 22:26

Gicuta 1

16.08.2015, 07:20

Arata tare bine si cred ca-i foarte buna

mirela0911 1

16.08.2015, 09:45

Vaaaaiiii cum arata!

- Andreea - 1

16.08.2015, 13:12

Ce buna trebuie sa fie

-Licurici- 1

17.08.2015, 08:36

E asa de buna! Arata delicios!

MOKUSKA 1

27.08.2015, 10:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui condimentat