Vanata se curata de coaja si se taie rondele, se presara cu sare si se lasa sa se odihneasca pana pregatim carnea.
Se pune putin ulei intr-o tigaie adanca. Se adauga carnea de curcan taiata fasii sau tocata. Se adauga ceapa verde si usturoiul si se lasa se se inmoaie, amestecand din cand in cand. Rosiile se oparesc si se curata de coaja, apoi se taie cubulete si se pun peste carne. Se adauga sare, piper si oregano. Se lasa sa scada putin sosul de rosii.
Cartofii fierti in coaja se curata si se taie rondele. Se clatesc vinetele cu apa rece si se sterg cu prosoape de hartie.
Intr-un vas de iena se aseaza un rand de cartofi, deasupra vinete, parmezan, apoi se pune carnea cu sos de rosii. Se pune iar un strat de cartofi si unul de vinete. Se presara parmezan. Cele doua rosii se oparesc, se curata de coaja si se taie rondele. Se aseaza deasupra, ca ultim strat si se presara iar parmezan.
Se pune tava in cuptorul incalzit si se coace la foc mediu pana se rumeneste usor deasupra si vanata este moale.
Se poate servi cu iaurt sau smantana.