Musaca de cartofi cu carne de curcan, branzeturi si ciuperci

de ela in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2010 | 13828 vizualizari

COMENTARII (10)

ela 1

01.03.2010, 12:15

lumea asta mananca numai dulciuri,apropo de torturile castigatoare.sa mai spuna sotul meu ca numai eu mananc numai dulciuri

rivka 1

02.03.2010, 11:41

arata foarte bine cred ca ti-a iesit foarte gustoasa .

ela 1

02.03.2010, 12:30

Rivka chiar a avut un gust nemaipomenit,ardeiul i-a dat o aromaam mancat -o direct din cuptor de pofta

ionix 1

02.03.2010, 12:45

as manca si eu o feliuta

Teo 1

02.03.2010, 20:19

buna combinatia din musacaua ta!

ela 1

02.03.2010, 23:13

Ionix

ela 1

02.03.2010, 23:14

Teo pentru tine bucata cea mai mare

ifrimalina 1

04.03.2010, 18:04

super buna........sunt inebunita dupa musaca

ela 1

04.03.2010, 18:06

si eu snt fan musaca

ela 1

21.05.2010, 01:58

ce as mai manca si eu o musaca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Covrigei cu cascaval