Musaca de cartofi

de Ubulika in Porc, 23 Aug 2012 | 3698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 carne tocata
  • 1 ceapa
  • ardei gras
  • sare,piper,boia
  • usturoi 1 catel
  • bulion
  • 8 cartofi
  • 1 ou
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi:

Se pregatesc cartofii, se spala si se pun intregi la fiert. Cand sunt gata ii lasam la racit dupa care ii taiem rondele.

Se toaca marunt ceapa si se pune la calit. Punem peste si ardeiul, lasam sa prinda putina culoare, apoi carnea tocata  si condimentele. Cand si-a schimbat culoarea, cam zece minute, tragem deoparte si lasam la racit. Punem oul, patrunjelul si usturoiul. Pregatim o tava unsa cu putin ulei, apa si bulion.

Punem un strat de cartofi, unul de carne tocata, continuam asa pana ultimul strat e de cartofi. Facem un amestec de apa cu bulion si turnam peste. Se poate pune putin ardei tocat deasupra pentru un strop de culoare. Se lasa la cuptor la foc mediu aprox 20 minute.

Se decoreaza dupa imaginatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

ieri la 18:32

Andive caramelizate cu mozarella și pătrunjel verde - Aperitiv usor si gustos

pe 10.11 la 10:23

Pui prajit de casa – Cum sa prepari o crusta crocanta si savuroasa

pe 10.11 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi