Musaca cu cartofi

de Sim0na in Porc, 29 Mar 2012 | 7591 vizualizari

 

Pozele de final nu sunt foarte reusite...dar gustul este delicios!

 

INGREDIENTE

  • 12 cartofi
  • 600 g carne tocata porc
  • 1 morcov mic
  • 1 ceapa mica
  • ½ ardei verde
  • Suc rosii
  • Boia iute
  • Delikat
  • Sare
  • Piper
  • 6 frunze busuioc
  • 5 fire patrunjel
  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu cartofi:

Am pus la fiert cartofii, la foc mic, iar cand au fost gata i-am lasat sa se raceasca, apoi i-am taiat rondele nu foarte groase.

Cat au fiert cartofii am pregatit amestecul de carne. Am pus la calit legumele, apoi am adaugat carnea tocata. Cand si-a schimbat culoarea am pus boia, delikat, piper si un pic de sare, apoi am adaugat sucul de rosii. Am lasat sa fiarba cca 20 min.

Am adaugat busuiocul tocat, si am mai lasat la foc 15 min.

Cand carnea era aproape gata, am pus patrunjelul tocat, am potrivit de sare si piper, iar dupa cateva clocote, am stins focul.

Intr-un vas de yena pe care l-am uns cu putin ulei, am pus un rand de felii de cartofi, un rand de compozitie de carne, un rand de cartofi, un rand de carne, un rand de carofi, si iar carne.

Deasupra am pus amestecul de galbenus cu smantana.

Am dat la cuptor, la foc mic, ptr 30 min.

A iesit delicioasa… Abia am reusit sa mai fac poze cu produsul final.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de bilute de carne de porc, cu varza calita, in sos de rosii