Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de MotanLaOale in Muraturi, 27 Oct 2011 | 28869 vizualizari
Mitinita 1
ce bine ai explicat deci dureaza pana se fac,eu tot imi incerc gogonelele si ma intreb de ce au gust asa de rau
MotanLaOale 1
Trebuie salivat destul pana se fac si sunt bune
Lau 1
bune
aziz 1
DIANA B 1
Ihiiiiiiiiiiiiiiiiiii , si eu le-am adaugat un picut de otet , deja-s facute ; nu ma credeti , normal , daca n-am timp sa le ,,pun" si aici
Este ca sunt mai bune cu putin otet ?
diaconta 1
Diana,ia du-te si pune-o,doar nu te-am adus pe site numa' sa te hlizesti Motane,bune bune
kamy 1
bune ,bune,vb ta eu am pus anul trecut in butoiase de 30 l,unul nu s-a mancat...l-am inceput nu de mult si-s"beton" toate asa ca anul asta nu am mai pus
La Ancuta 1
Sunt preferatele mele
mihaelar63 1
AS fi curioasa de pepenele murat , nuam mancat niciodata
Este foarte bun dulce acrisor
mamaieelena 1
ei si pepene chiar delicatese
Rocsi 1
mai ce harnic ai fost
Multumesc
MIUTA 1
Foarte bun
Dana_Retetegg 1
Vai ce bunatati Am si eu un butoias pus de soacra, dar n-au pepene Asa pofta mi-e acum si de-o ciorbita de fasole cu muraturi..mmm
Teo 1
pepenele murat intrece orice leguma murata !
Merisor 1
dakris 1
LUK 1
da..asa le pregateste si mama,sare si putin otet
TRIMITE COMENTARIU
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 22:09
de Bucataras 6
pe 28.06 la 15:45
pe 28.06 la 15:15
pe 28.06 la 10:59
de Retete_gustoase 1
pe 27.06 la 18:14
9 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
2 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
vasimur
Rocsi
oswaldandrei2003 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1353 puncte
oanapl 7
1012 puncte
Constelatialeu 9
1007 puncte
RODIMUR 8
973 puncte
Panacris 9
345 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!