Muraturi asortate

de Pasiune pentru bucatarie in Muraturi, 20 Sep 2010 | 10785 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  * cantitanile depind de cat vreti sa faceti
  • * castraveti
  • * varza alba/rosie
  • * conopida
  • * ardei capia rosu/verde
  • * morcovi
  • * ceapa alba/rosie
  • * marar
  • * frunze de telina/leustean
  • * boabe de mustar si de piper
  • * Saramura:
  • * 1 litru de apa
  • * 1 lingura cu varf de sare grunjoasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muraturi asortate:

1. Conopida desfacuta in buchetele se pune in apa cu sare si se lasa cateva ore.Restul legumelor se spala si se taie dupa preferinta:ardeii pe lungime,morcovii rondele,ceapa bucati,varza bucati.
Se aranjeaza legumele in borcane,printre ele se pun boabele de piper si mustar si verdeturile.

2. Saramura:la un litru de apa se pune o lingura cu varf de sare grunjoasa.Cantitatea depinde de cat de multe legume aveti.Apa si sarea se pun intr-o oala si se fierb 10 min,apoi se lasa putin la racit.Saramura se toarna calduta peste legume.Borcanele se inchid erimetic si se pun in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muraturi asortate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Castraveti in otet (reteta Motan)