Murata Panacris

de Panacris in Bauturi, 21 Aug 2012 | 10276 vizualizari

 

Si acum "mura" de pe tort! Un digestiv natural ;)

 

INGREDIENTE

  • mure 1000 g.,
  • zahar tos 1000 g.,
  • sirop de menta 100 ml.,
  • alcool din cereala 750 ml.
Portii: 15
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Murata Panacris:

Murele se curata si se spala rapid sub un jet de apa rece. Se pun intr/un borcan mai mare, se adauga zaharul tos, siropul de menta si alcoolul, atentie alcoolul se pune imediat, nu se lasa fructele la macerat. Se amesteca usor in decurs de cca. 1 saptamana,  odata pe zi, pana se topeste zaharul, apoi se lasa la "odihnit" cca. 2 saptamani. Se trage in sticle si se aseaza in camara. Recomand consumul cu moderatie;). Murele ramase, dupa cum veti observa vor fi inca intregi, (din acest motiv recomand ca alcoolul sa fie pus imediat peste fructe!), se pot folosi in salate de fructe sau bombonele din ciocolata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Murata Panacris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

RuxyRux 1

22.08.2012, 16:50

Mama ce as gusta si eu din murata taaa! Super!

mena29 1

22.08.2012, 18:03

mirela0911 1

22.08.2012, 18:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Milkshake cu mure si inghetata