MURATĂ

de portiadelumina in Bauturi, 6 Sep 2015 | 17939 vizualizari

COMENTARII (90)

Rocsi 1

06.09.2015, 20:59

Pot doar sa gust, dar nu sa beau

portiadelumina 1

06.09.2015, 21:03

Rocsi, toată lumea gustă, e aceeaşi măsură, că am trecut 50 de porţii, să se ajungă. )

reisnaor_2006 1

06.09.2015, 21:23

acum inteleg ce avea Cleme cu murata ta Padre eu ma inscriu pe lista la gustat.

portiadelumina 1

06.09.2015, 21:24

Roxana, nu merge doar cu gustatul, aici e treabă serioasă, se merge pe porţii de om sănătos. )

reisnaor_2006 1

06.09.2015, 21:37

nu am vrut sa intrec masura ca si Cleme)))))))

portiadelumina 1

06.09.2015, 21:46

Lasă, Roxana, că aici nu există nicio măsură. ))

delia64 1

06.09.2015, 22:02

Bine arata murata , nu am facut niciodata .

portiadelumina 1

06.09.2015, 22:13

Delia, merită încercată, nu-i spectaculoasă, în sensul că se înscrie în trendul vişinatei, afinatei ori căpşunatei, dar asta ţine de ce are fiecare prin ogradă. Mulţumesc!

- Andreea - 1

06.09.2015, 23:01

Gicuta 1

07.09.2015, 06:38

Gherca Daniela 1

07.09.2015, 12:22

gaby_duceag 1

07.09.2015, 20:38

Este o reţetă ce presupune mare răbdare, asta din cauza timpului, căci de la începutul ei şi până la prima gustare trebuie să treacă cel puţin 2-3 săptămâni, aşa că până când se "roade", tot apa-i de bază.
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

portiadelumina 1

07.09.2015, 20:39

N-oi zice tu, Gaby, că n-am dreptate şi de data asta, nu?

gaby_duceag 1

07.09.2015, 20:39

Adică nici de tratat nu avem voie să ne tratăm?

gaby_duceag 1

07.09.2015, 20:41

vai de mine! deci numa titlul si poza m-au facut sa iau un gat de amaretto si vad ca si claudiei acelasi efect i l-au dat
ai grija ce mai postezi ))

portiadelumina 1

07.09.2015, 20:45

Gaby, tot ce comentez e culinar, pentru sănătatea userilor, că doar eu ţin la voi, ştii bine. )

portiadelumina 1

07.09.2015, 20:45

Şi eu care credeam că o să-ţi placă, deh, "ca cadou" de ziua ta. )

gaby_duceag 1

07.09.2015, 20:48

)))))

Panacris 1

07.09.2015, 20:53

Ups, am ajuns cam târziu pe aici, o mai fi rămas vreo guriță pentru degustare???? Aduc eu și gheața Murată, încă n-am gustat, doar vin din mure, nu mă întreba de rețetă, părinții mei sunt meșteri

portiadelumina 1

07.09.2015, 20:57

Cristina, niciodată nu e prea târziu, nu pentru prieteni. Murata are un gust plăcut, desigur, asemănător cu al suratelor ei, vişinata, căpşunata ori afinata. Cum noi am avut mure în curte, ba şi ţuică de piersici, am zis să le combin. Aşa că uite, am încropit o juma de reţetă. ))

mena29 1

07.09.2015, 22:05

Cred ca este foarte aromata. Mie imi plac mult murele, nu vad de ce nu as proba si o murata de la tine, Padre

portiadelumina 1

07.09.2015, 22:07

Mena, apăi şi trei porţii îţi dau, căci sigur vei veni şi tu cu ceva pe pază de fructe, chit că-s pitite în vreun pandişpan pufos. ))

mihaelar63 1

07.09.2015, 22:36

Io am adjuns mai tarziu din bacate . Eram ocuipata cu o cornata ))

miki_a 1

08.09.2015, 15:29

As fi vrut sa trec in liniste pe aici dar cand vad atatea comentarii (pe care le si citesc ), zic ca am baut sigur "Murata a la Padre"!

diaconta 1

08.09.2015, 15:37

Ela,pai ia si degusta,ca apoi sa vezi ca n-o sa mai fii tacuta ))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Murata Panacris