Mujdei de usturoi cu rosii si piscacios

de aziz in Sosuri, 29 Apr 2012 | 7743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • usturoi
  • 2 rosii coapte pe gratar
  • un ardei iute verde copt pe gratar
  • sare
  • putin ulei de masline sau de care doriti
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mujdei de usturoi cu rosii si piscacios:

Se curata usturoiul si se piseaza,se adauga rosia coapta pe gratar si decojita si ardeiul iute copt si decojit,se piseaza in continuare pana se obtine o pasta fina usor fluida .....sa aveti pofta !!!Noua ne place cu gratar,cu ou fiert,cu cartof copt......

Daca ti-a placut reteta noastra "Mujdei de usturoi cu rosii si piscacios" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

diaconta 1

01.05.2012, 19:06

da si mie un pic de piscacios

aziz 1

01.05.2012, 19:43

cu drag

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 22:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mujdei cu rosii