Ingrediente pentru 12 muffins
Pentru crema
Mixam ouale intregi pana se deschid la culoare. Adaugam zaharul si mai mixam cateva minute.
Adaugam uleiul si piersicile facute piure in blender cu cele 2 linguri de suc. Le incorporam folosind o spatula.
La final adaugam faina amestecata cu praful de copt, amestecand usor.
Asezam cosuletele de hartie in tava pentru muffins, le umplem de trei sferturi si dam la cuptorul preincalzit la 175 grade timp de 25 - 30 minute.
In acest timp pregatim crema. Punem intr-un vas frisca lichida si zaharul, amestecam si punem pe foc. Lasam sa fiarba 4-5 minute amestecand din cand in cand, apoi luam de pe foc si adaugam ciocolata taiata bucatele. Amestecam bine pana se topeste ciocolata, apoi adaugam si untul taiat bucatele. Amestecam din nou pana se topeste si untul si dam la frigider timp de aprox o ora. Din 10 in 10 minute mai invartim un pic lingura prin crema :).
Ornam muffins-urile racite cu crema de ciocolata folosind un pos cu varful in stea.La fel putem folosi aceasta crema pe post de glazura si ornam cu bombonele colorate.