Muffins cu nutella

de iuliana_florentina in Dulciuri, 18 Feb 2015 | 5599 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 150 g zahar
  • 60 ml ulei
  • 180 ml lapte
  • un ou
  • 1 lingurita rasa de praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • un praf de sare
  • esenta la alegere
  • 12 lingurite mici de nutella
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu nutella:

Sunt foarte usor si rapid de facut.

Intr-un bol amestecam ingredientele uscate, faina, zaharul, praful de copt, bicarbonatul si sarea. Intr-un alt vas (eu folosesc un pahar gradat ) batem usor oul, adaugam laptele, uleiul si esenta .

Apoi turnam ingredientele lichide peste cele solide, amestecand doar pana cand se omogenizeaza, nu mai mult !

Daca ati hotarat sa adaugati fructe, chips-uri de ciocolata sau altceva, acum e momentul s-o faceti. Eu am pus nutella deasupra, dupa ce am impartit compozitia in forme.

Daca vreti muffins cu cacao, scoateti 40 de g faina si puneti aceeasi cantitate de cacao. 

Acoperim cu hartiute o tava de muffins si distribuim aluatul, trebuie sa ramana liber cam un sfert pentru a avea loc sa creasca.

Cu o lingurita mica am pus nutella deasupra fiecarui muffin.

Coacem 25-30 de minute la 180-200 °C, pana se rumenesc usor deasupra.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu nutella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă reinterpretata