sursa este Ana78
Aluat
Crema
Decor
Amestecam faina cu zaharul,praful de copt,sarea,coaja de portocala dupa care adaugam apa si uleiul,omogenizam si adaugam faina treptat pana iese un aluat care nu se mai lipeste.
Rupem bucati mici din care vom face bile si le vom aseza in tava tapetata cu hartie de copt,lasand distanta intre ele,dam tava la cuptor cca 15 min.
Cand sunt gata(calde) le scobim mijlocul cu varful de cutit.
Repetam pana terminam.
Crema-mixam untul cu zaharul pana se topeste,adaugam cacao,plicul de capucino si omogenizam.
Eu am adaugat si miezul ramas imuiat in lapte dupa care am adaugat treptat in compozitia de unt.
Asamblarea-se iau 2 bile si se umplu cu crema,le unim si le asezam pe un platou,repetam pana terminam.
Colorantul se dizolva in putina apa.
Trecem piersicile prin colorant dupa care prin zahar(sau nuca de cocos)