Aveam o cutie de muffins si chiar nu stiam ce sa fac cu ea :)
Muffins:
Am pus intr-un bol praful pt muffins,ouale batute usor cu un praf de sare si zaharul vanilat,uleiul si laptele si am omogenizat bine compozitia cu ajutorul unei spatule.
Am umplut formele de briose (cca 2/3 ) si le-am introdus in cuptorul preincalzit pentru 25 de minute .(testul scobitorii)
Cand s-au racit complet le-am glazurat cu ciocolata topita cu frisca si romul.
Crema:
Am batut frisca bine cu zaharul vanilat.
Separat am amestecat banana cu mierea apoi am adaugat gelatina hidratata timp de 5-10 minute in 30 ml apa rece si topita in prealabil.
Am omogenizat bine cele 2 compozitii cu ajutorul unei spatule.
Topping:
Am pus intr-o craticioara zaharul si l-am lasat sa se caramelizeze pana a ajuns la culoarea chihilimbarului.
Am adaugat untul si am amestecat energic pana s-a topit untul.
La final am adaugat si frisca si am mai lasat pe foc 2-3 minute amestecand continuu.
Asamblare:
Am pus pe fiecare muffins un "mot" generos de crema apoi am decorat cu topping de caramel si oua de ciocolata ramase de la Paste.