Muffins cu cocos

de Sylvia in Prajituri, 10 Mai 2010 | 4737 vizualizari

 

Este o reteta super buna si simpla data pe care o am de la prietena mea Ana , ii multumesc inca o data pentru asa reteta simpla si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 130g zahar
  • 2oua
  • 100 g de unt topit
  • 2 linguri de iaurt (sau lapte batut)  
  • un praf de copt,
  • 150 g de faina 
  • 100g de nuca de cocos.
Portii: 9
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu cocos:

130g zahar se freaca bine cu 2oua. Se adauga 100 g de unt topit si 2 linguri de iaurt (sau lapte batut)  cu  un praf de copt, 150 g de faina si 100g de nuca de cocos. Se omogenizeaza bine cu mixerul si se toarna in forma de muffins imbracata cu hartie,mie mi-au iesit 9 bucati.

Se coc la 180 de grade 20 de minute in cuptorul preincalzit, eu am pus tava la jumatatea cuptorului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Rocsi 1

10.05.2010, 17:44

Sylvia 1

10.05.2010, 18:53

Multumesc , pacat ca suneti departe ca v-as aseza la masa

nadina73 1

10.05.2010, 23:51

super am pus 5 furculite si la favo cu ea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort Dobos