Compozitia se pregateste separand albusul de galbenus; punem 3 linguri de zahar peste albusuri si le batem spuma. Galbenusurile se amesteca cu alte 3 linguri de zahar, cand devin spumoase adaugam treptat laptele,amestecand cu mixerul, apoi punem faina si praful de copt (cernute in prealabil) in ploaie. incorporam si spuma de albus cu grija, sa nu "se lase" compozitia
Umplem formele de muffins cu acest amestec, adaugam in fiecare forma cate o bucata de ciocolata si deasupra ornam cu bombonele colorate (cele care au la mijloc ciocolata alba) si cu bucatele de ciocolata, cele care au ciocolata neagra la mijloc (pentru recunoastere!)
Le coacem pana devin rumene (cam 20 min. la 170 grade)
1
mie nu mi-a ajuns ciocolata pentru ca se foiau in jurul meu niste pofticiosi, asa ca am inlocuit la doua briose ciocolata cu dulceata :))