Mucenici moldovenesti (2)

de ralu_ca in Dulciuri, 8 Mar 2013 | 16286 vizualizari

 

si inca o reteta..incercata

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina
  • 250 ml lapte caldut
  • 200 ml apa calduta
  • 1 ou
  • 200 g zahar
  • 100 g unt
  • 1 plic drojdie uscata
  • sare
  • esente vanilie, lamaie, rom
  • miere nuca
  • Pentru uns:
  • galbenus
  • lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mucenici moldovenesti (2):

Intr-un castron amestecam toate ingredientele, obtinem un aluat, lasam la crescut aprox 1 ora, undeva la cald.

Dupa ce a crescut incepem sa confectionam mucenicii, asa cum i-am descris in foto..Ii lasam la crescut inca 1 ora, apoi se ung cu amestecul de galbenus si ou si ii introducem la cuptor pana se rumenesc. Cat sunt calzi ii ungem cu miere si presaram cu nuca macinata.

Spor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mucenici moldovenesti (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Bya Ralu 1

24.03.2013, 16:54

foarte faini

herlotica 1

06.03.2015, 18:59

Buna seara,imi puteti spune va rog cam cati mucenici ies?multumesc

herlotica 1

08.03.2015, 15:39

Mi-au iesit foarte buni mucenucii.Multumesc frumos pentru reteta.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mucenici moldovenesti