Mozzarella cu rosii si busuioc-antipasta-aperitive

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 20 Mar 2011 | 8842 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 rosii
  • 100 g mozzarella
  • 1 lingurită ulei de masline
  • 1 lingura de otet balsamic
  • 1 varf de cutit de sare
  • 1 vârf de cutit piper
  • cateva frunze de busuioc
  • felii de paine pentru servit.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mozzarella cu rosii si busuioc-antipasta-aperitive:

Rosiile spalate le taiem felii. Taiem si mozzarella felii. Aranjam alternativ rosiile si mozzarella pe o farfurie. Stropim cu ulei si otet, condimentam dupa gust si adaugam busuiocul tocat marunt, sau frunze intregi, in functie de preferinte.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mozzarella cu rosii si busuioc-antipasta-aperitive" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Crochete de sparanghel si mozzarella