Moelleux au chocolat sau fondant de ciocolata

de mosuletulene in Prajituri, 21 Iul 2013 | 5598 vizualizari

 

M-am pus iara pe gatit si iata mi-am amintit si reteta s-o postez. Pofta buna va urez!!!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua intregi
  • 4 galbenusuri
  • 4 pliculete de zahar vanilat
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • 200 g ciocolata 55% cacao
  • 25-30 ml lapte
Portii: 15
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Moelleux au chocolat sau fondant de ciocolata:

Se topeste ciocolata cu laptele pe bain-marie

Se bat bine ouale intregi cu galbenusurile, se adauga 150 grame zahar si zaharul vanilat, se bate in continuare, cand s-a incorporat bine zaharul se adauga faina si se bate in continuare, iar la sfarsit se adauga ciocolata topita si se bate pana se incorporeaza si aceasta.

Compozitia am pus-o in forme de teflon cu un diametru de 6-7 cm si le-am dat la cuptorul bine incins cam 6 minute cat sa mai ramana ciocolata lichida in interior.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Moelleux au chocolat sau fondant de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf in doua culori ornat cu ciocolata.