Mix de legume uscate cu carne

de vero_closca in Porc, 13 Mai 2010 | 4745 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g pulpa porc
  • 300g fasole fiarte
  • 300g linte fiarta
  • 300g naut fiert
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 500 ml supa de legume
  • sare
  • piper
  • cateva foi de dafin
  • 2-3 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mix de legume uscate cu carne:

Se taie carnea cubulete si se pune sa se caleasca intr-o cratita cu ulei. Cand s-a patruns carnea,se adauga ceapa tocata marunt si se calesc impreuna pana se inmoaie si ceapa apoi se toarna supa de legume si se adauga pasta de tomate,foile de dafin,sare si piper si se lasa pe foc pt 15 minute.

Se pune si mixul de leguminoase si se fierb impreuna cam 10 minute pe foc mic. Se serveste cu patrunjel tocat!

Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mix de legume uscate cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

nadina73 1

13.05.2010, 13:21

prima ce bine ,vezi ca ela nu face felu doi azi si sar putea sa ia tot,asa ca sa-mi ti si mie o portie mica si uite am pus si 5 furculite

vero_closca 1

13.05.2010, 16:09

multumesc,nadina!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de purcel cu fasolica