felicitari ptr munca de ,, cercetare '' . e o reteta care merge la favorite , demna de toata atentia , decat sa cumparam din comert cine stie ce pasta de mititei ,, reconditionata '' mai bine ii facem singure
Bucataras ai citit reteta atasata la introducere, ca am pus link dar vad ca nu se poate deschide automat. Este excelent scrisa , m-a si transpus in timpurile de atunci, parca ma si vedeam la un restaurat vechi si il ascultam pe Jean Moscopol " Vrei sa ne-ntalnim sambata seara ? ". Cum sa atasez linkul sa se poata deschide ca merita .
Miha cele mai gustoase sarmale si cei mai buni mititei i-am mancat la Hanul Trei Sarmale in Iasi , unde cica au mancat si Ion Creanga si Mihai Eminescu mi-a ramas in minte locatia aceea.
Sylvia, am citit receta de pe link. M-a impresionat foarte mult descrierea recetei. asa descriere , iti trezeste pofta de a prepara-o imediat , de ai simti gustul . Asa carte sa gasesti - cred ca este o raritate- modul de preparare a acestei recete nu este ceva nou pentru mine, singur momentul cu ungerea micilor cu suc de usturoi - a fost nou pentru mine, si folosirea anisului stelat. Ai expus si tu asa receta in timpul postului.
bravooo...hai cu mici si cu berea fetelor....dar fara carne de oaie nu merge???...eu fac cu porc si vita...dar la fel de buni. si eu cand am fost in romania primul lucru am mancat mititei..
Scuze ca abia acum am vazut mesajul sunt in Romania la Cluj , am fost cateva zile si la parintii mei in Bistrita-Nasaud acum dau ture prin mag si va anunt ce si unde am gasit pe aici si ce am mai gatit Ca idee se gasesc o multime in Ro prin mag si la preturi bune zic eu fac eu o listuta informativa cu ce aveam eu in retete si ma intrebati pe unde se gasesc la toata lumea si merci ca ati intrebat de mine.