Niste tarte delicioase de post dintr-un aluat fff bun care pot fi umplute cu ce vrea fiecare si dulci si sarate oricum ar fi sunt la fel de delicioase.....si nu exagerez!!!!!!!!! Eu am preferat sa le fac dulci astazi....
Aluatul:
- puneti intr-un castron vinul, uleiul, sarea si amestecati bine dupa care adaugati faina si malaiul si amestecati bine cu lingura pana se cere framantat si se framanta dar nu prea mult dupa care se pune 30 min la frigider
- in acest timp se incalzeste cuptorul
- se scoate aluatul de la frigider si se face un sul care se taie in 12 buc, care la randul lor se taie in 2, deci obtinem 24 buc de coca din care intindem in podul palmei pana la dinensiunea dorita fiecare buc cu care imbracam formele de tarta
- asezate in forme dam tartele la frigider din nou pana se racesc, se scot si se inteapa ca sa nu se umfle si le dam la cuptor la temperatrura de 200C pt. 10-15 min
- se scot din forme, se lasa sa se raceasca si se umplu cu o bucata de caisa si crema de budinca pe care o pregatim dupa instructiunile de pe plic
- se decoreaza dupa imaginatie
1
tartele coapte si racite se pot pastra pana la umplere intr-o punga de hartie sau o cutie de biscuiti
2
se poate umple cu spanac, ciuperci, sau orice alta umplutura dupa imaginatie si gust