Miniprajituri cu cirese

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 18 Iun 2015 | 2575 vizualizari

 

Am facut un aluat dupa reteta de faguri. Diferenta este ca am adaugat cirese si l-am copt la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 150 g cirese + o lingura zahar;
  • doua oua;
  • 4 linguri zahar;
  • 4 linguri ulei;
  • un praf de sare;
  • 200 ml lapte;
  • esenta de vanilie;
  • 150 g faina.
  • In plus:
  • zahar pudra pentru decor;
  • forme de silicon.
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miniprajituri cu cirese:

Ciresele se spala si li se indeparteaza coditele si samburii. Se pune o lingura de zahar peste ele si se amesteca, apoi se baga la frigider.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. 

Se bat ouale cu zaharul si praful de sare. Se adauga laptele, uleiul, esenta si faina si se omogenizeaza. Se pune, cu ajutorul unei linguri, aluat in formele unse cu ulei, apoi se adauga ciresele, care se imping usor in aluat. Formele se pun pe o tava si se introduc la cuptor pana cand se rumenesc frumos. Se pudreaza cu zahar atunci cand se racoresc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Miniprajituri cu cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Deliciu cu fructe şi mentă