Poza lasa de dorit deoarece era tarziu si deja noapte...dar a fost delicioasa :)
Blat:
Umplutura :
Topping:
Separam albusurile de galbenusuri.
Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare.Adaugam apoi zaharul pana ce devin o spuma tare si lucioasa.
Separat amestecam galbenusurile cu uleiul si le adaugam la albusuri.
Adaugam apoi si faina amestecand cu o spatula de jos in sus.
Impartim compozitia in doua boluri.Intr-unul din boluri adaugam cacaua si amestecam usor.
Tapetam o forma rotunda pentru cuptor si turnam compozitia cu cacao.Coacem la 180 grade.
Separat tapetam o forma patrata si turnam cea de-a doua compozitie .O coacem la cuptor la 180 grade.
Lasam blaturile sa se racoreasca.
Mixam 50 ml frisca lichida si o amestecam cu dulceata de capsuni.Mixam si celelalte 100 ml frisca si le amestecam cu pulpa de la kiwi.
Taiem blatul alb in trei parti egale.Pe doua din ele punem frisca cu kiwi , iar pe cealalta frisca cu dulceata.
Rulam cele trei parti unindu-le la capete formand astfel o spirala.
Asezam pe o farfurie blatul cu cacao.Punem apoi spirala si acoperim cu topping-ul de ciocolata ( am topit ciocolata impreuna cu untul si laptele ).
Ornam fiecare portie cu bomboane de ciocolata ( optional)