Tot din cele duse la Benga.
Aluatul se lasa la decongelat, de preferat de pe o zi pe alta in frigider.
Se ia una din foi si se intinde pe blatul de lucru, infainat.
Carnatii trebuie alesi sa fie drepti.
Se taie capetele si se pun transversal pe foaie. Daca este mai scurt se completeaza cu o alta bucata.
Se ruleaza foaia peste carnat in asa fel incat sa se suprapuna circa 1 centimetru.
Se taie foaia transversal dupa carnat.
Se unge cu galbenus partea care urmeaza sa se suprapuna, se suprapune si se apasa bine sa se lipeasca.
Se taie sulul format in bucati de 1,5-2 centimetri. Prima taietura se face in locul unde am inadit carnatii.
Se pun toate bucatile intr-o tava tapetata cu hartie de copt la distanta una de alta.
Se ung cu galbenus si se presara jumatate cu susan si jumatate cu mac.
Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25-30 minute.
Cand sunt rumenite frumos sunt gata.
Se scot si se lasa la racit.
Sunt foarte bune ca aperitiv.
Pofta Buna!