Miniclatite din cartofi

de Ina in Mancaruri de legume, 7 Mar 2013 | 5922 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari
  • 2 oua
  • 50 g cascaval
  • 2 linguri cu lapte
  • 2 linguri cu faina
  • ulei
  • marar sau patrunjel verde
  • piper
  • sare
Portii: 16
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miniclatite din cartofi:

Curatam cartofii si-i dam pe razatoarea mica. Adaugam ouale batute, cascavalul ras, putina verdeata tocata ( de preferat marar) si un praf de sare. Amestecam totul cu 2 linguri de lapte si 2 linguri de faina. 

Incingem 2-3 linguri de ulei intr-o tigaie si punem cate o lingura din compozitia de cartofi , aplatizandu-le cu dosul lingurii pentru a obtine miniclatite.

Coacem pe ambele parti cate un minut, apoi le scoatem pe o farfurie. 

Le servim fierbinti , cu sos de ciuperci si afumatura .

TIPS-URI

1

Puteti face chiftele si din piure de cartofi cu cascaval si ou.

2

Incercati sa gatiti doar cat puteti manca atunci cand le faceti. Reincalzite nu mai sunt la fel de gustoase .

Daca ti-a placut reteta noastra "Miniclatite din cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu cascaval la cuptor