Faina se freaca bine cu untul moale, pana se fac faramituri. Apoi se adauga cascavalul dat prin razatoarea cu ochiuri mici. Adaugati galbenusul si sarea, amestecati bine totul pana se formeaza aluatul. Aluatul astfel format il inveliti intr-o punga si puneti 30 de minute la frigider. Peste 30 de min il scoateti din frigidersi intindeti intr-o foaie de 7-8 mm grosime. Cu un pahar taiati rondele de aluat si aceste rondele le puneti in tavile pentru tarte. Tavitzele trebuie sa fie unse cu un pic de ulei. Presati bine cu mainile ca sa se lipeasca aluatul de peretii tavilor. Toate tavitzele le puneti intr-o tava mai mare si dati la cuptor la temeperatura medie. Lasati la cuptor pana se rumenesc, apoi le scoateti si ajutandu-va cu un prosop le scuturati pe un fund sau foaie si scoateti cosuletele din tavi. Daca le lasati sa se raceasca va fi mai greu sa le scoateti din tavii pentru ca se lipeste si se intareste cascavalul.
Eu am umplut aceste cosutele cu salata de beof.