Ii multumesc lui Timea au fost foarte foarte bune:x:x>:D
blat
umplutura
Aluatul-Mixam albusurile cu un praf de sare. Adaugam zaharul si mixam bine. Adaugam galbenusurile pe rand si mixam dupa fiecare,smantana si la final faina amestecata cu praful de copt. Eu am tapetat formele cu hartie de copt si nu au iesit asa frumoase. Turnam compozitia in forme de tarta. Le asezam intr-o tava si le dam la cuptor pana trec testul cu scobitoarea.
Umplutura-merele le curatam si le taiem cubulete. Adaugam zaharul si feliile de portocala taiate bucatele. Adaugam si piersica taiata si 2-3 linguri de compot .Amidonul il amestecam cu putina apa sau un pic de compot. Turnam peste mere si lasam sa fiarba pana se ingroasa amestecand continuu.
Cand s-au racit tartele le rasturnam pe o farfurie si le umplem cu compozitia de mere. Eu nu am avut frisca si am adaugat ciocolata deasupra.