Mini sandvisuri cu usturoi si salam cu nuca

de T I M E A in Sandvisuri, 3 Noi 2013 | 3858 vizualizari

 

Nu e tocmai o reteta aici, e o propunere de mic dejun sau cina. Baghetele astea cu unt si usturoi imi plac la nebunie si se pot manca asa simple sau combinate cu mezeluri, branzeturi si legume.

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta cu unt si usturoi congelata
  • cateva felii de salam uscat cu nuca
  • rosie
  • ridichi
  • putina sare
  • optional puteti folosi crema de branza de ex Ceva Fin cu usturoi de la Delaco
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini sandvisuri cu usturoi si salam cu nuca:

Bagheta congelata o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade timp de 10 minute.

Scoatem bagheta si o feliem. Acum puteti sa ungeti bucatile taiate cu crema de branza. (eu am mancat fara :) )

Asezam feliile de rosii apoi de salam si deasupra felii de ridichi. Saram putin deasupra si gata micul dejun.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini sandvisuri cu usturoi si salam cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

diaconta 1

03.11.2013, 20:05

n-am mancat inca salam cu nuca,dar vin la tine ca vad ca ai fineturi nu gluma

T I M E A 1

03.11.2013, 20:42

Dia de mult ma tot uitam si eu la el la Lidl si intr-un final m-am incumetat sa il cumpar si e minunat. O sa fie printre putinele salamuri ce le mai cumpar langa sunca padurea neagra care imi place mult )

_Alina_ 1

04.11.2013, 07:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

ieri la 18:32

Andive caramelizate cu mozarella și pătrunjel verde - Aperitiv usor si gustos

pe 10.11 la 10:23

Pui prajit de casa – Cum sa prepari o crusta crocanta si savuroasa

pe 10.11 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu cascaval Delaco, sunca si mar