Visine, ciocolata si nuca, zic eu o compinatie ideala...liberi sa ma contraziceti....
Pentru aceste prajiturele am folosit forme de silicon in care am pus hartiute pentru briose. Am separat albusurile de galbenusuri. Albusurile cu un praf de sare le-am mixat bine, apoi am incorporat nucata taiata grosier. Separat am mixat galbenusurile cu zaharul. Am topit margarina si apoi am adaugat ciocolata maruntita si am amestecat pana ce ciocolata s-a topit, acest amestec l-am adaugat peste galbenusuri si am mixat foarte bine.Compozitia obtinuta am incorporat-o in albusuri, la final am adaugat faina si praful de copt si am omogenizat compozitia. Am luat cate-o lingura plina de compozitie si am asezat in fiecare forma, deasupra am pus 3 visine fara samburi, am dat formele la cuptor. Sunt gata cand trec testul scobitorii. Se lasa la racit foarte bine.
Crema pentru decor : Cicolata cu frisca lichida pe foc pana ce ciocolata se topeste, atentie, nu trebuie sa dea in fiert. Apoi lasam la rece cateva ore. Dupa vreo 2 ore scoatem din frigider si mixam bine, pana obtinem o crema spumoasa. Crema pe care o punem intr-un posh si ornam fiecare prajitura-n parte, apoi asezam cate-o visina cu sambure ca decor.