Aveam stranse albusuri si galbenusuri si bagate la congelator, pentru ca aveam nevoie sa fac un numar mai mare de prajiturele individuale, am facut eu niste combinatii cu visine alcoolice si alte ingrediente, zic ca-s bune si pentru colindatorii mai mari... Bunatati pentru colindatori.
Scoatem de seara albusurile si galbenusurile sa se dezghete. Albusurile cu un praf de sare se mixeaza bine, pana obtinem o spuma tare. Separat mixam galbenusurile cu zaharul, apoi adaugam margarina topita si lasata sa se raceasca un pic. Omogenizam si apoi adaugam ciocolata topita. Amestecam faina cu praful de copt. Adaugam visinele si faina si omogenizam, la final incorporam albusurile batute spuma, cu miscari lente de jos in sus . Asezam hartiutele de briosa in formele de ceramica, in fiecare forma punem 2 linguri de compozitie. Dam formele la cuptorul preincalzit, sunt gata cand trec testul scobitorii. Se lasa la racit apoi se glazureaza cu ciocolata topita amestecata cu uleiul, se presara bombonele colorate. Se dau la rece sa se intareasca glazura.
1
se topeste ciocolata pe baie de abur, se trage de pe foc si apoi se adauga uleiul.