Amestecam drojdia cu zaharul si putina apa calduta,
Intr-un bol amestecam faina cu sarea,facem gaura in mijloc adaugam untul la temperatura camerei,drojdia si treptat adaugam laptele,framantam o coca nelipicioasa,acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul,
Cascavalul il dam prin razatoarea mica,dupa care il amestecam cu smantana
Ketchupul se amesteca cu usturoiul pisat,sare,piper,busuioc dupa gust.
Sunca o taiem felii,
Intindem coca pe masa infainata,intr-o foaie de cca 1 cm grosime,
Se unge cu amestecul de ketchup,adaugam masline(fara samburi)sunca,amestecul de smantana,
Rulam aluatul cat mai strans,si cu ajutoul unui cutit taiem bucati late de cca 4 cm
Asezam fiecare bucata pe tava tapetata cu hartie de copt,dam la cuptorul incalzit pana se rumeneste frumos,