Mini pizza cu ton pe aluat de foeitaj

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 14 Iul 2010 | 5765 vizualizari

 

Eu am facut si mai demult genul asta de pizza si de curand mi-am amintit si mi-am propus sa fac din nou.

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat de foitaj
  • 1 conserva ton bucati in ulei
  • 1 ou
  • 150 g cascaval (rotund)
  • felii de rosii
  • ardei gras
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizza cu ton pe aluat de foeitaj:

Aluatul se lasa sa se dezghete, apoi se taie cu un pahar 10 discuri.Din cascaval se taie 5 rondele subtiri, iar restul se rade fin.

Se pune o rondea de aluat, apoi una de cascaval si inca una de aluat. Se lipesc bine marginile aluatului ca sa se lipeasca cele doua discuri si cu cascavalul inauntru. Se ung cu ou. Se ataseaya celor 5 discuri duble obtinute cate o margine mai subtire din resturile de aluat. In mijlocul fiecareia se pune peste din conserva scurs de ulei, se pun felii de rosii sau cubulete de ardei, apoi se presara cu cascavalul ras pastrat. Se dau la cuptorul incins pana se rumenesc.

Se servesc ca atare sau cu ketchup .

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza cu ton pe aluat de foeitaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

nadina73 1

21.07.2010, 14:31

nimic nou madi?

madi_marin 1

22.07.2010, 11:41

ela...ti-a scapat, dar nu-i nimic, se mai intampla.....

madi_marin 1

22.07.2010, 11:45

Nadina....nimic nou deocamdata, ca mi s-a defectat laptopul si trebuie sa astept pana e gata. ...dimineata pot intra de la serviciu, dar doar sa ma uit si sa comentez, nu am cum sa postez... dar sa stii ca am mai bucatarit cate ceva intre timp.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitive crenvursti in foietaj