Mini pizza cu cartofi prajiti- de post

de Dana Cristea - pusikmea in Pizza, 9 Oct 2013 | 4416 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt blat:
  • 150 g faina
  • 1 lingura cu ulei
  • 1 lingurita cu drojdie uscata
  • putina sare
  • 125 ml apa rece
  • pt toping:
  • sos de pizza
  • cartofi prajiti
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizza cu cartofi prajiti- de post:

Pt blat:
Punem intr-un castron faina, uleiul, sarea, drojdia si apa rece. Amestecam toate ingredientele pana se formeaza un aluat care sa nu se lieasca de degete.
Formam o bila, o invelim in folie alimentara si o dam la rece pentru cel putin 30 de minute.
Intindem o foaie dreptungiulara, o ungem cu ulei, apoi cu sos de pizza, punem cartofi prajiti si oregano..
Rulam cu grija si taiem bucati de 2 degete, le punem in tava si le coacem app 10-20 de min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza cu cartofi prajiti- de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Dana Cristea - pusikmea 1

10.10.2013, 08:26

Multumesc dragilor

Corinuta 1

10.10.2013, 13:25

Foarte faine sunt!

Ligia Bxl 1

11.10.2013, 18:07

ce frumoaseee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza salami