Mini guguluf cu mere

de MyFancyCake in Prajituri, 11 Ian 2012 | 3794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de mere rase,
  • 1 si 1/2 cana zahar,
  • 1 lingurita bicarbonat stins cu suc de lamaie,
  • 2 lingurite esenta de vanilie,
  • 2 oua,
  • 2 cani de faina.
  • Glazura:
  • 7 linguri de zahar,
  • 3 linguri cacao,
  • 5 linguri apa,
  • 100 gr unt,
  • esenta de rom
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini guguluf cu mere:

Amestecam merele rase cu zaharul, cu bicarbonatul si cu esenta de vanilie. Lasam amestecul la frigider 1 ora. Apoi amestecam merele cu ouale batute spuma si cu faina.

Turnam aluatul in formele de guguluf sau intr-o tava de prajitura tapetata cu hartie de copt (dimensiuni aproximative 27x40 cm). Coacem guguluful timp de 20 de minute la 170 grade Celsius.

Intre timp pregatim glazura prin incalzirea tuturor ingredientelor. Cand scoatem prajiturile din cuptor le acoperim imediat cu ciocolata calduta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini guguluf cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu dulceata de zmeura