Mini guguluf cu mere

de MyFancyCake in Prajituri, 11 Ian 2012 | 4186 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de mere rase,
  • 1 si 1/2 cana zahar,
  • 1 lingurita bicarbonat stins cu suc de lamaie,
  • 2 lingurite esenta de vanilie,
  • 2 oua,
  • 2 cani de faina.
  • Glazura:
  • 7 linguri de zahar,
  • 3 linguri cacao,
  • 5 linguri apa,
  • 100 gr unt,
  • esenta de rom
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini guguluf cu mere:

Amestecam merele rase cu zaharul, cu bicarbonatul si cu esenta de vanilie. Lasam amestecul la frigider 1 ora. Apoi amestecam merele cu ouale batute spuma si cu faina.

Turnam aluatul in formele de guguluf sau intr-o tava de prajitura tapetata cu hartie de copt (dimensiuni aproximative 27x40 cm). Coacem guguluful timp de 20 de minute la 170 grade Celsius.

Intre timp pregatim glazura prin incalzirea tuturor ingredientelor. Cand scoatem prajiturile din cuptor le acoperim imediat cu ciocolata calduta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini guguluf cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf de cacao