As vrea sa dedic aceste briose pentru Cris 2711 pentru frumoasa vedere ce mi-a trimis-o ,alaturand si niste urari minunate..Multumesc inca o data draga mea..pupici!!!
Merele le spalam si le curatam de coaja.
Le taiem cubulete si le amestecam cu scortisoara.
Separama ouale.
Mixam albusurile spuma cu zaharul,pana devine ca o bezea.
Adaugam galbenusurile,apoi uleiul.
Punem apa minerala si sucul de portocala,apoi praful de copt si coaja rasa de portocala.
La urma incorporam faina,pana obtinem un aluat ca de chec.
Luam cateva linguri din compozitie si amestecam cu cacaua.
Luam o tava de briose si asezam hartiute(daca nu avem, le ungem bine cu unt sau margarina).
Punem in ele compozitie alba ,apoi putina compozitie cu cacao.
Deasupra punem cubulete de mere.
Dam tava in cuptorul incins,reglam o temperatura potrivita si cand sunt gata le scoatem si le lasam sa se racoreasca.
Glazura:
Rupem ciocolata bucatele.
O amestecam cu laptele si o punem pe baie de aburi la topit.
Cand este gata o turnam peste briose,apoi decoram cu bombonele.