Mini cakes cu branza si struguri

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2011 | 4430 vizualizari

 

Va recomand acest chec aperitiv foarte bun;de asemenea va recomand sa folositi ingredientele duble,pentru ca doar ce se vede in fotografie au rezultat(mai putin una);pe urmatoarea,o voi tripla atat sunt de bune.

 

INGREDIENTE

  • 120g faina
  • 2oua
  • 70ml lapte
  • 70ml ulei de masline
  • 1/2pachet de praf de copt stins
  • sare,piper
  • 60g branza rasa(cascaval)
  • 1ramura de rozmarin verde
  • 1cana de boabe de struguri
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini cakes cu branza si struguri:

Ouale,amestecate cu sare,piper,ulei cate putin,lapte,praful de copt,faina,branza rasa,strugurii daca sunt mari taiati si rozmarin taiat,lasand cateva ace pentru ornat si de asemenea si struguri;compozitia se toarna in forme,deasupra boabe de struguri si ace de rozmarin;se da la cuptor 3omin si se servesc si calde si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini cakes cu branza si struguri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute, in sos de iaurt