Millefeuille

de Dea_Dea in Dulciuri, 31 Mai 2014 | 3246 vizualizari

 

Desert frantuzesc!

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE:
  • 400 gr aluat foietaj
  • 1 plic crema de vanilie
  • 400 ml lapte rece
  • sos de capsuni
  • sos de ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Millefeuille:

MOD DE PREPARARE

Intindem aluatul foietaj  si taiem dreptunghiuri de 3 degete(3 cm ) si lungi cam de 5-6 cm .Se pun in tava, se inteapa cu furculita, se acopera cu hartie de copt si se dau la cuptor. Cand sunt aproape gata se scoate hartia de copt , se presara zahar si se cocace pana se rumeneste putin . Se scot si se lasa la racit.

Crema: Se pune laptele intr-un vas inalt , turnam crema si mixam.

Asamblare:

Se ia o bucata se pune crema de vanilie, sos de capsuni, iarasi aluat, crema, sos de capsuni , aluat crema si sos de ciocolata.

TIPS-URI

1

Deasupra se poate presara zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Millefeuille" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu iaurt si fructe de padure (fara coacere)