Miez de lapte cu spuma de avocado

de alldaycooking in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2012 | 5561 vizualizari

 

Cum aceasta saptamana a fost una foarte aglomerata, abia in weekend am reusit sa incerc si eu produsele primite de la Delaco. Primul incercat a fost Miez de lapte cu sare. Mi-a placut ca si gust cat era negatit, m-a impresionat cat de bine s-a comportat la prajit, se poate folosi in locul altor branzeturi pentru pane si are un gust foarte bun. Sper sa reusesc zilele urmatoare sa incerc si restul de produse primite!

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati miez de lapte
  • Aluat pentru clatite
  • 2 linguri de faina
  • Ulei
  • Spuma de avocado:
  • 1 avocado
  • 1 lingura ulei de masline
  • Suc de lamaie
  • ½ lingurita mustar de Dijon
  • sare
  • 100 ml smantana pentru frisca
  • Marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miez de lapte cu spuma de avocado:

Bucatile de miez de lapte le-am taiat cu ahutorul unui cutit si apoi am scos cu o lingurita interiorul pentru a obtine 3 cosulete. Fiecare cosulet l-am trecut prin faina, apoi prin aluatul de clatite si le-am prajit in ulei bine incins.

 Avocado l-am pasat cu ajutorul blender-ului stick impreuna cu putin suc de lamaie, ulei de masline, mustar de Dijon si putina sare. Piure-ul de avocado l-am amestecat cu frisca rezultata din 100 ml smantana dulce, iar la final am adaugat si putin marar tocat marunt.

 Miezul de lapte l-am umplut cu spuma de avocado si am decorat cu marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Miez de lapte cu spuma de avocado" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu cascaval si chimen