Miel marocan

de laylalala in Oaie, 18 Mai 2010 | 7530 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri ulei de masline
  • 500 gr carne slaba de miel, taiat cubulete
  • 4 fire de ceapa verde, tocate
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 700 ml supa de pui
  • coaja rasa si zeama de la 1 lime
  • 1 baton de scortisoara
  • 1 lingurita de miere
  • 175 gr caise uscate
  • 1 lingura menta tocata
  • 25 gr migdale tocate fin
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel marocan:

Incinge uleiul intr-o cratita mare.Adauga carnea de miel si prajeste-o pe toate partile pana cand s-a rumenit apoi scoate-o din cratita si pune-o deoparte.

Adauga in cratita ceapa verde si usturoiul si caleste-le 5 minute.Adauga apoi carnea de miel rumenita, supa de pui, coaja rasa si zeama de lime, batonul de scortisoara si mierea.

Lasa amestecul sa dea intr-un clocot, apoi redu focul la minim si lasa-l sa fiarba usor timp de 1 ora.

Dupa 1 ora, adauga caisele uscate, menta si migdalele macinate.Lasa sa mai fiarba 30 minute.Se poate servi cu cus-cus sau legume fierte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel marocan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob de miel cu verdeata si leurda