Miel fiert in jantuit

de gaby_duceag in Supe/Ciorbe, 2 Aug 2010 | 16735 vizualizari

COMENTARII (64)

gaby_duceag 1

02.08.2010, 14:22

daaa, mai Ela mai, nu -i vorba de contestatie, ca esti cea mai grozava, rapida, spontana, vesela, initiatoare(mai vrei??)) ) da' io nah..prezint si io ce am)"EPU' SI IO AS MAI VREA)).toti am zis: nu mai fa mai ca cine mai poate? si nu-ti zic cum eram in jurul ceaunului)))iesise BESTIAL!!!!"

gaby_duceag 1

02.08.2010, 14:24

EPU', TI-AM DAT BALMOSH

Sylvia 1

02.08.2010, 14:32

Gabyyyyyyyyyyyyy m-ai omorat cu ciorba asta as fi in stare sa iau bilete de avion numai pt ea Superba reteta sper sa o testez vreodata in viata la stana am fost o singura data cand aveam vreo 13 ani o adevarata istorie de comedie expeditia mea
La ce aoala am vazut acolo inapem si noi la o strachina mica inca o data felciitari pt reteta asta si pentru povestirea ei eu as inventa niste furculite in plus

Sylvia 1

02.08.2010, 14:33

O salvez la favorite ca in septembrie cand mergem din nou in tara poate dau o vizita pe la ceva stana sa iau ingredientele si vb serios ....pe jumatate

rivka 1

02.08.2010, 14:36

fantastic......nu am cuvinte.

gaby_duceag 1

02.08.2010, 15:16

Sylvia, multumesc mult..Da,,doar la stana gasesti jantuit.ala-i tot secretul p[lus fierberea la foc .direct in ceaun. Rivka.

Bucataras Medi 1

02.08.2010, 15:17

Cioba asta-i buna numa' la stana................si eu de unde sa iau stana?

ela 1

02.08.2010, 15:19

Miha 1

02.08.2010, 15:48

"Cioba asta-i buna numa' la stana................si eu de unde sa iau stana?" FA-TI!!

gaby_duceag 1

02.08.2010, 15:52

Ela, ce sa-i raspund lui Medi? Sa caute ceva ASEMANATOR? :))))))

epurasha2bb 1

02.08.2010, 15:55

gaby mersi , deci e tot al meu ca shefu vad ca intarzie si am voie sa fac ce vreau cu portia lui , nu?atunci impart si la fete ca vad ca e un ceaun de-l mare

mena29 1

02.08.2010, 16:12

mmm,buna ciorba lele

Bucataras Medi 1

02.08.2010, 16:22

FA-TI!! ................cum?

gaby_duceag 1

02.08.2010, 16:23

mena, da,lele))))

gaby_duceag 1

02.08.2010, 16:24

medi, la cuptor

ela 1

02.08.2010, 16:30

sa il intrebam pa Tavi? ca el stie cum se face ceva ASEMANATOR

Bucataras Medi 1

02.08.2010, 16:37

medi, la cuptor..............o intrebam pe Miha.............te bagi si tu in seama

gaby_duceag 1

02.08.2010, 17:24

.bineee, las' ca ma mai intrebi tu ceva

Ina 1

02.08.2010, 19:34

imi inchipui ce gust are... Bravo, Gabytzule

Bucataras Medi 1

02.08.2010, 19:49

Ina, ciorba a facut-o baciul de la stana, Gaby doar a pozat-o.........asa ca poti spune bravo baciule.....taie te rog bravo gaby

gaby_duceag 1

02.08.2010, 20:14

fataaa, cand mai suni nu-ti mai raspund ca ma faci de ras unde ma prinzi)

Bucataras Medi 1

02.08.2010, 21:16

il pun pe george sa te sune

gaby_duceag 1

02.08.2010, 21:42

Bucataras 1

02.08.2010, 23:22

Doaamneee, Gaby, cum pot arata pozele ... Ceaunul pe plita cu lemne, mamaliga aia ... plus vasele de lut . Merci pentru dedicatie, pfiuuuu imi ploua-n gura

ela 1

02.08.2010, 23:28

castronul ala gol.....e pt sefu?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon