Miel fiert in jantuit

de gaby_duceag in Supe/Ciorbe, 2 Aug 2010 | 16729 vizualizari

COMENTARII (64)

Adinuta 1

02.08.2010, 23:37

buey, stai asa! la mine nu ai fost asa incantat, ceapa ta! ai pus numai "" si etc.... pai asa, te iei dupa poze, ai? pfff las ca vezi tu la anu'

gaby_duceag 1

02.08.2010, 23:40

@castronul ala gol.....e pt sefu?@ .nu,e dovada c-am mancat si-s inca teafara

ela 1

02.08.2010, 23:42

epurasha2bb 1

03.08.2010, 15:42

gaby_duceag 1

03.08.2010, 16:15

epurila,ce razi?eu teafara (la cap) oricum nu eram,nu?

Sidy 1

04.08.2010, 08:43

Gaby ai ...stana acasa de ai facut atatea bunatati ??? Dupa un blid de ciorba, eu vreau si balmos ca-mi merge la suflet Ce daca pun 3 kile pe mine, dupa

gaby_duceag 1

04.08.2010, 08:46

sidy, in zona, la prieteni de suflet.as vrea io stana)da' n-am unde tine iarna animalele.

Bucataras Medi 1

04.08.2010, 09:02

imi fac si eu stana, ca sa ma fac prietenara cu tine

gaby_duceag 1

04.08.2010, 12:52

sa faci ,medi, altfel nema sanse; imi plac DOAR oamenii cu stana

epurasha2bb 1

04.08.2010, 13:08

nu gaby, eu radeam de rasul lui ela atat! nu gandeam eu asa ceva p.s. vezi ca eu daca mint imi cresc urechile nu nasul ca lui Pinochio

lili 1

05.08.2010, 12:20

super bunnn

Krystyan Trendy 1

28.11.2013, 15:19

grozava reteta ...introducerea e foarte tare

Panacris 1

01.05.2014, 09:23

Xandrinne 1

13.09.2015, 10:51

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors de cartofi dres cu smintina si iaurt