Midii in sos de vin cu lamaie

de Bya Ralu in Fructe de mare, 12 Oct 2014 | 5959 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Midii proaspete
  • 1 rosie
  • 1 ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 1 pahar de vin alb
  • 1/2 lamaie
  • sare/piper
  • frunze de chili
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Midii in sos de vin cu lamaie:

Midiile se curata bine cu un burete de sarma.

Ceapa verde(se pune doar partea alba),se taie feliute si se pune la calit in ulei de masline,adaugam si usturoiul lasat intreg.

Se pune vinul alb si midiile,rosia taiata cuburi,condimentele si acoperim cu un capac.

Se lasa cam 5-10 minute pana se deschid midiile(cele care nu se deschid se arunca).

Se stropeste cu zeama de lamaie.

TIPS-URI

1

se servesc cu paine prajita

2

midiile trebuie sa fie proaspete

Daca ti-a placut reteta noastra "Midii in sos de vin cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scoici cu vin alb si usturoi