Se poate asa ceva? Daaaaa....acum sa nu va asteptati va rog, sa aiba acelasi gust cu micii clasici traditionali...sunt altceva... insa foarte deliciosi garantat!
Crevetii se mixeaza impreuna cu condimentele, apoi usturoiul, amidonul( sau faina), bucarbonatul, se adauga uleiul si apa si se mai amesteca bine.
Cu mana uda formam micii apoi ii frigem pe gratarul incins uns cu grasimea de cocos.
Avem grja sa ii intoarcem pe toate partile sunt destul de fragili asa ca ii vom manevra usor cu o paleta.
Ii servim cu mustar( va recomand unul absolut delicos cu bobite mari) sau de ce nu cu muraturi.
O mare bunatate!
Stiu eu ca iubitorii de carnita multa mai bine dau o fuga la Cocosatul si cumpara o caserola de mici :))))
Insa cei care prefera pestele si fructele de mare ii vor aprecia cum se cuvine! :)
Poate stiti deja ca am si o reteta de mici de somon la fel de deliciosi...se poate face si o combinatie intre cele doua retete :)