MIC DEJUN CU OUA PE PAT DE LEGUME(PARTEA A DOUA)

de simona72 in Mancare copii, 29 Mai 2014 | 4093 vizualizari

 

Am schimbat modul de gatire...nu am mai bagat ouale in cuptor, ci le-am lasat in tigaie,am acoperit cu capac si in felul acesta am avut mai mult control asupra oualelor...astfel au iesit cu galbenusul moale si albusul bine facut...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua de gaina de casa
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • 1 rosie
  • 1 mana de ardei gras taiat julien(congelat am avut eu)
  • 1 mana de baby spanac
  • 1 praf de sare si piper
  • 1 felie de branza cu mucegai albastru si alb
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA MIC DEJUN CU OUA PE PAT DE LEGUME(PARTEA A DOUA):

Se caleste ardeiul in putin ulei de masline pt 3-4 minute. Se adauga rosiile taite cuburi si se continua calirea pt inca 2-3 minute. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga frunzele tinere de spanac, se amesteca si imediat se sparg si se pun deasupra ouale si bucatele de branza. Se pune capac de sticla si se lasa la foc mic 4-5 minute, atat cat doriti sa fie facute ouale. Se servesc imediat Pofta buna!!

TIPS-URI

1

nu folositi multa branza cu mucegai, are un gust puternic...daca nu va place folositi branza preferata

Daca ti-a placut reteta noastra "MIC DEJUN CU OUA PE PAT DE LEGUME(PARTEA A DOUA)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu piure de mazare si spanac