MIC DEJUN CU OUA PE PAT DE LEGUME(PARTEA A DOUA)

de simona72 in Mancare copii, 29 Mai 2014 | 4675 vizualizari

 

Am schimbat modul de gatire...nu am mai bagat ouale in cuptor, ci le-am lasat in tigaie,am acoperit cu capac si in felul acesta am avut mai mult control asupra oualelor...astfel au iesit cu galbenusul moale si albusul bine facut...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua de gaina de casa
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • 1 rosie
  • 1 mana de ardei gras taiat julien(congelat am avut eu)
  • 1 mana de baby spanac
  • 1 praf de sare si piper
  • 1 felie de branza cu mucegai albastru si alb
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA MIC DEJUN CU OUA PE PAT DE LEGUME(PARTEA A DOUA):

Se caleste ardeiul in putin ulei de masline pt 3-4 minute. Se adauga rosiile taite cuburi si se continua calirea pt inca 2-3 minute. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga frunzele tinere de spanac, se amesteca si imediat se sparg si se pun deasupra ouale si bucatele de branza. Se pune capac de sticla si se lasa la foc mic 4-5 minute, atat cat doriti sa fie facute ouale. Se servesc imediat Pofta buna!!

TIPS-URI

1

nu folositi multa branza cu mucegai, are un gust puternic...daca nu va place folositi branza preferata

Daca ti-a placut reteta noastra "MIC DEJUN CU OUA PE PAT DE LEGUME(PARTEA A DOUA)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hrisca cu lapte si scortisoara