Profit si ma bucur la maxim de capsuna parfumata si gustoasa. Nu doar in deserturi ci si in salate sau sub forma de bruschete. Am savurat un mic dejun format dintr-o chifla cu morcovi, capsuni aromatizate cu busuioc, branzeturi si un milkshake. Sanatos si absolut delicios!! Copii sigur vor fi incantati…
Taiem chifla in doua pe lungime. O punem in prajitor si o prajim pentru 3-4 minute. Stropim feliile cu putin ulei de dovleac. Luam 4-5 capsuni, le indepartam coditele si le taiem cuburi. Le punem intr-un castronel, adaugam putin ulei de dovleac si un praf de sare. Amestecam si le lasam 5 minute sa-si lase aromele.
Pentru bruschete: puneti pe o felie de chifla cubuletele de capsuni si semintele de rodie.
Pe o scobitoare puneti alternand bucati de branzica cu capsuni. Asezatile pe feliile de chifla prajita.
Puneti feliile de chifla pe o farfurie, alaturi mai adaugati capsuni, bucatele de branzica si feliute de cascaval.
Pentru milkshake: se aleg capsuni cat mai coapte, se pun in blender. Se adauga restul ingredientelor si se mixeaza totul timp de 1 minut. Bautura este gata. Simplu si rapid!
1
Cand faceti combinatii sarate cu fructe, e bine sa puneti putina sare peste ele…aceasta intensifica aroma, parfumul fructului