Gris cu lapte

de madi_marin in Mancare copii, 1 Feb 2010 | 12180 vizualizari

 

E atat de simplu si atat de bun......nu cred ca e doar pentru copii....

 

INGREDIENTE

  • 1 si 1/2 cana de lapte
  • 4 lingurite cu zahar
  • gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gris cu lapte:

Punem laptele la fiert la foc mic , adaugam zaharul si asteptam sa inceapa sa fiarba, apoi punem grisul usor in ploaie amestecand continuu pana obtinem o consistenta ca o smantana mai groasa. Mai lasam un pic pe foc si dam deoparte. Punem in castronel si servim cu gem, dulceata sau sirop de zahar ars ( ardem zahar intr-o craticioara, stingem cu apa si lasam la fiert pana ce s+a topit complet caramelul).

Daca ti-a placut reteta noastra "Gris cu lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Adinacarla 1

02.02.2010, 14:27

vrem si noi o portie...

sice4u 1

03.02.2010, 20:13

madi_marin 1

03.02.2010, 20:42

parca spuneai ca iesi la bere, ce cauti la grisul meu cu lapte?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de gris