Mic dejun crocant

de Sabina in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2009 | 7807 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 felii de paine
  • cateva linguri de lapte
  • 2 oua
  • mezeluri
  • branzeturi
  • ciupercute
  • 3 linguri smantana
  • sos de rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun crocant:

Luam 12 felii de paine, le presam cu o sticla sau cu un sucitor pentru a le intinde.
Apoi pregatim tava de briose, punem feliile, adaugam 2-3 linguri de lapte la fiecare felie de paine, avand grija sa adaugam si pe colturi nu doar in mijlocul feliei.
Tocam si adaugam diferite feluri de mezeluri, branzeturi si alte minunatii gasite in firigider, iar la final adaugam ou batut cu smantana.
Se introduce tava la cuptor pentru 20 de minute (pana devin crocante)
Se serveste cu sos de rosii proaspat.
Este un mic dejun delicios.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun crocant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu crema de branza si somon afumat