Merlucius si inele de calamar pane

de mihaelar63 in Peste, 13 Mai 2013 | 3618 vizualizari

 

Mi se facu dor de ceva peste , mai explicit de merlucius. Cum aveam si niste inele de calamar nu am lasat merlucius-ul singur .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file merlucius Hoki
  • 300 gr inele de calamar
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 1 ceapa verde
  • 1 usturoi verde
  • 1 ardei iute rosu
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 linguri zeama lamaie
  • 1 lingurita pudra ghimbir
  • sare
  • piper alb
  • 3 oua
  • 200 gr faina
  • 300 ml ulei ptr . prajit
  • rosii
  • ardei kapia
  • ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merlucius si inele de calamar pane:

  Pestele se decongeleaza si se portioneaza bucati potrivite .

  Din ceapa , usturoi ,patrunjel, zeama lamaie , ghimbir , ulei masline sare si piper se prepara o pasta cu ajutorul unui mixer vertical .

  Cu pasta rezultata se ung feliile de peste pe ambele parti , se dau prin faina alba , ouale batute spuma cu sare si se prajesc in ulei incins .

  Inelele de calamar se condimenteaza se dau prin faina si ou batut si se prajesc si ele in ulei incins .

Serviti merluciusul si calamarul  cat sunt calde insotiti de legumele preferate .

TIPS-URI

1

Bineinteles nu uitati un vin demi-dulce pentru doamne si demi-sec pentru domni . Sau o fi invers ?!!!:)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Merlucius si inele de calamar pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de macrou cu sos asiatic